Dla miłośników małej czarnej
Wilfa Classic przenosi parzenie kawy przelewowej w nową rzeczywistość. Po prostu dodaj żądaną ilość świeżo zmielonej kawy, wodę, naciśnij przycisk i czekaj. Zaparzacz podgrzeje wodę i rozprowadzi ją rownomiernie po kawie, która następnie kapie do dzbanka poniżej. W mniej niż pięć minut będziesz mieć od jednej do dziesięciu filiżanek kawy gotowych do spożycia. Oprócz uproszczonej konstrukcji Wilfa Classic istnieje szereg inteligentnych funkcji, w tym wskaźnik czyszczenia, automatyczne wyłączanie i ręcznie regulowany przepływ wody, który daje możliwość preinfuzji lub zapobiega rozlaniu się na płytę grzejną. Wilfa Classic szybko osiąga optymalną temperaturę wody (92-96 ° C) i jest zatwierdzony przez Europejskie Centrum Parzenia Kawy.
- Ekspresy Wilfa
- Official Site